Disclaimer
De informatie op deze website is van algemene aard en is om u een beeld te geven van onze diensten. De informatie is niet bedoeld als advies. De informatie is zorgvuldig samengesteld. Niettemin is Van Hunnik & Kok advocaten niet aansprakelijkheid voor enige schade tengevolge van het gebruik van deze website. Van Hunnik & Kok advocaten is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de inhoud en het functioneren van websites waarnaar verwezen wordt. Van Hunnik & Kok advocaten behoudt zich het recht voor om op elk moment de inhoud van de website te wijzigen zonder voorafgaande berichtgeving.
 
Eigendomsrechten
Alle informatie op de site is onderhevig aan intellectuele eigendomsrechten van Van Hunnik & Kok advocaten of de oorspronkelijk maker(s) van het materiaal zoals logo's, foto's, teksten en de grafische vormgeving van de website. Het vervaardigen van koppelingen tussen deze website en andere internetsites is zonder uitdrukkelijke toestemming van Van Hunnik & Kok advocaten niet toegestaan.
 
Goed gebruik
Het is verboden onwettig, bedreigend, aanstootgevend, lasterlijk of anderszins kwetsend materiaal op deze website te plaatsen of via deze website te versturen. Tevens is het niet toegestaan gebruik te maken van deze websites op een manier die andere gebruikers zou kunnen hinderen of anderszins de goede werking van deze website zou kunnen aantasten.
 
Uw gegevens
Alle informatie die door bezoekers op deze websites wordt geplaatst of achtergelaten, wordt als niet-vertrouwelijk beschouwd. Van Hunnik & Kok advocaten kan de door de gebruiker achtergelaten informatie uitwisselen of gebruiken voor welk doel dan ook. Als de bezoeker informatie van persoonlijke aard op deze website achterlaat, geeft de bezoeker zijn akkoord dat Van Hunnik & Kok advocaten deze informatie voor eigen bedrijfsdoeleinden mag gebruiken.
 
Berichten die u per e-mail aan Van Hunnik & Kok advocaten stuurt, kunnen door derden worden onderschept, misbruikt of gewijzigd.