Advocaten

Mr. M. van Hunnik

Advocaat

Mr. M. (Matthijs) van Hunnik studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Utrecht en is sinds 2007 beëdigd en werkzaam als advocaat. Mr. Van Hunnik heeft naast de algemene civiele praktijk veel ervaring op het gebied van het familierecht en erfrecht, het huurrecht en het arbeidsrecht.

Mr. W. Kok

Advocaat

Mr. W. (Willem) Kok studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Utrecht en is sinds 2008 beëdigd en werkzaam als advocaat. Mr. Kok heeft naast de algemene civiele praktijk veel ervaring op het gebied van het arbeidsrecht, het familierecht, incasso van geldvorderingen en pachtzaken.

Juridisch medewerkers

Mw. mr. G.H. van Hunnik-van Ekeren

Jurist

Mr. G.H. (Gerdien) van Hunnik-van Ekeren studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Utrecht, waarna zij 11 jaar werkzaam is geweest in het notariaat. Na het afronden van de beroepsopleiding is zij in 2011 beëdigd als kandidaat-notaris en heeft zij de waarnemingsbevoegdheid verkregen. Sinds januari 2019 is zij werkzaam bij Van Hunnik & Kok advocaten. Mr. Van Hunnik-van Ekeren heeft veel ervaring op het gebied van onroerend goed, familierecht en erfrecht. 

Secretariaat

Mevr. H. van Huigenbos

Office manager

Mevr. H. (Melinda) van Huigenbos heeft de opleiding Directiesecretaresse / managementassistente gevolgd op het Hoornbeeck college. Sinds maart 2018 is zij werkzaam als secretaresse bij Van Hunnik & Kok advocaten. Zij ondersteunt de advocaten en juridisch medewerkers bij hun werkzaamheden.

Mevr. E. Brandsen

Juridisch secretaresse

Mevr. E. (Lisa) Brandsen heeft de opleiding Directiesecretaresse / managementassistente gevolgd op het Hoornbeeck college. Sinds juli 2020 is zij werkzaam als secretaresse bij Van Hunnik & Kok advocaten. Zij ondersteunt de advocaten en juridisch medewerkers bij hun werkzaamheden.

Contact

Van Hunnik & Kok advocaten
Max Planckstraat 21
6716 BD Ede

T: 0318 - 24 81 24   
F: 0318 - 89 02 48
Einfo@vanhunnikenkok.nl

KvK: 65875125
BTW: 856298712B01

Social media